WELCOME TO MY LOVELY BLOG..have fun travel my blog..do read,do follow..tenkiu..=)

Friday, November 9, 2012

"STYLISTA CONTEST" by DYLA and SYIRA

 
Assalamualaikum..
Hye semua !
 
 


Dyla and my bestie,Syira from PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg nak buat contest !..
contest apa ??


"STYLISTA CONTEST"

Cara dan Syarat-syaratnya:
...

pastikan anda mempunyai blog dan warganegara malaysia.
1 entry bertajuk "Stylista contest"
sertakan gambar PENUH anda (seorang) yang Stylo,cantik,handsome and manis dipandang (pastikan sopan) pakaian: bebas ! ( tamo sexy2 ;P )
berikan 3 perkara menarik tentang blog Syira dan Dyla..
anda perlulah Follow BLOG CIK SYIRA  dan semestinya BLOG CIK DYLA
 like page PaBiLa-DuA-bLoGgEr-BeRgAbUNg
for those yang ade twitter,follow twitter kami :CIK DYLA  and CIK SYIRA
bagi awak-awak yang tiada blog,jangan risau kerana jika awak-awak berminat hanya perlu post gambar pilihan anda melalui inbox page kami..anda semua masih lagi perlu mengikuti syarat yang ada tetapi anda tidak perlu membuat entry.. (cmne na buat entry if tade blog,ye dak ? )

 bagi yang still nak join dengan cara mudah pulak anda boleh send gambar korang dekat inbox page kami...


dah settle???pastikan anda jujur ye..then letakkan link blog anda (berkaitan entry contest),nama akaun facebook and twitter di ruangan komen blog Dyla atau Syira atau di page kami...

take a note >tarikh tutup : 9 OKTOBER 2012

Ganjaran istimewa yang menanti anda :

  Pertama: Camera lomo
 

 Kedua : Top Up bernilai RM10.00 utk 2 org
Ketiga : Top Up bernilai RM5.00 utk 2 org

15 gambar TERBAIK (pilihan Dyla dan Syira berdasarkan gambar dan entry menarik) akan diupload di page kami dan undian"like" yg terbanyak akan dipilih sebagai pemenang

segala info dan pengumuman akan dibuat di page dan twitter kami
 
marilah ramai-ramai join and beri sepenuh sokongan anda semua terhadap contest pertama kami..

 THANK YOU !



TENKIU ! SUKE? LIKE AND COMMENT :)

12 comments:

Abdul Muaz said...

http://kakionlineblogger.blogspot.com/2012/09/stylista-contest.html

dyla atsuya said...

peserta pertama..tenkiu ABDUL MUAZ.. ^-^

Farah Shuhada said...

kite joinnn :D http://therealcruelgirl.blogspot.com/2012/09/stylista-contest.html

dyla atsuya said...

time kasih ,cantek gambar 2...good luck ye..

Myra said...

http://uniknyamyraei.blogspot.com/2012/09/stylista-contest_27.html

Ouh awak :) saya join nieee :) Gambar buruk ouh , boleh menang tak ? kihkih

dyla atsuya said...

tenkiu adeq comey..^_^ goodluck

MéuzAngelo™ XXIII said...

nak gambar penuh dari kepala sampai kaki ke?

cik wawa said...

Saya joinn Cik Dyla yg cuteee ^^
http://budark-giller-candy.blogspot.com/2012/10/stylista-contest.html

dyla atsuya said...

MéuzAngelo™ XXIII >kalo boley na gmbr penuh smpai kaki la..jemput join ye ^-^

cik wawa > tenkiu dear..good luck

cik stella said...

done join ur contest dear . nice contest . http://aswaleyla.blogspot.com/2012/10/stylista-contest.html

dyla atsuya said...

tenkiu ..good luck oke ^-^

vANniLLa cHoCoLaTe said...

tersa sedih nie.. bile dah siap2 wat entry nak join conten nie.. tetibe terperasan lak yang tarikh tutup 9 october.. ayaakk.. tarikh dah tutup upe nye.. hahaha xper la di sebb kan dah watt.. so nk gak letak link kat sini.. hahaha
http://waneey89.blogspot.com/2012/11/stylista-contest.html