WELCOME TO MY LOVELY BLOG..have fun travel my blog..do read,do follow..tenkiu..=)

Monday, March 3, 2014

l REVIEW BLOG l 5 BLOG TERAKHIR JOIN GIVEAWAY DYLA l


ASSALAMUALAIKUM..


TIBALAH MASA UNTUK DYLA REVIEW 5 BLOG YANG TERAKHIR JOIN GIVEAWAY DYLA.

    msredcheesecake
    http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/02/first-giveaway-by-che-dyla.html

    Merupakan sebuah blog kepunyaan seorang bonda kepada tiga putera. Lebah mesra boleh panggil MSRED okay..kenapa? kalau ikutkan blogger ni suka merah maybe sebab tu la panggil MSRED kot..hehe..blogger ni minat filem korea okay, kira banyak juga la yang dia dah share..eheemmm, sesiapa yang peminat tegar movie korea moh la terjah :)

    http://luviza-98.blogspot.com/2014/02/first-giveaway-by-che-dyla.html

    Blog seterusnya juga boleh dikatakan blog kepunyaan peminat tegar k-pop. Tengok saja header dia pun dah tahu kan. Blog yang berlatar belakang warna lembut dan screen kita automatik akan dihujani titik-titik warna warni okay. Blogger ni rajin tau join GA yang blogger lain buat, so jom la terjah blog ni :)




    Blog yang berwarna biru ini pula dimiliki oleh Cik Fasihah. siapa-siapa yang tengah tu sila-silalah pi cuci mata dekat blog ini okay. sambil tu boleh ambil tahu Giveaway apa yang sedang berlangsung sebabnya Blogger ni banyak join GA :)

    :) merepek untuk hidup
    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/02/first-giveaway-by-che-dyla.html
    Pemilik blog yang berlatar belakangkan corak tribal ni pula merupakan seorang blogger lelaki. Buat sessiapa yang tengah menganjurkan Giveaway, sila-silalah promote dekat blog ni okay. Blog ni pun banyak karya-karya, kemungkinan besar karya yang ada dalam blog ini hasil perahan otak pemilik blogger ini sendiri. Jemput singgah ye :)
    http://aisyasakura.blogspot.com/2014/02/first-giveaway-by-che-dyla.html

    Blog terakhir ni juga dimiliki oleh peminat tegar k-pop. kalau ikutkan blog ini telah beroperasi sejak Februari 2010. wow, dah lama okay. Lepas dah godek-godek blog ni, Banyak juga drama korea yang blogger ni review and share. then blogger ni pun rajin terjah and join GA blogger lain. Ehemm, entry terbaru paling best okay, blogger ni share tips nak hilangkan parut jerawat. Moh le serbu kome oii.. hehe :)


    Alhamdulillah. selasai sudah review semua blog and Alhamdulillah Dyla dah selesai hantar maklumat pemenang kepada semua sponsor and dah ada sponsor yang already pos hadiah pemenang okay. sabar ye menanti hadiah.

    NAK HADIAH LAGI ?
    MOH LER JOIN GIVEAWAY YANG DYLA SPONSOR :

    TENKIU ! SUKE? LIKE AND COMMENT :)

    10 comments:

    Amir Khalis said...

    singgah sana sini :)

    Saliza Salleh said...

    Thanks sis .:)

    Cik Kumbang said...

    Tahniah kepada pemenang :)
    Datang FOLLOW sini :D

    Cik Kumbang,
    BLOG & GRAPHIC DESIGNER

    Ayie Atiqah said...

    Jemput join GA ayie =)
    http://ayielifememory.blogspot.com/2014/03/minigiveaway-1-by-ayie-atiqah.html

    Ida Yuni said...

    Slm..dr GA Sweet Giveaway By Misz Nadea & Liniey Nor. Slm knl..Done follow..=)
    Jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    Ida Yuni said...

    Slm knl..Done follow..=)
    Jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    Wafi Remli said...

    tahniah kepada yang direview

    ejulz said...

    Terbaek.. :)

    sYiRa LoKMaN said...

    tahniah semuaa ^_^

    tenku butang said...

    rajinnya buat review.. nak jugak leh? heeee