WELCOME TO MY LOVELY BLOG..have fun travel my blog..do read,do follow..tenkiu..=)

Monday, March 12, 2012

Sah Menjadi Suami Isteri

Assalamualaikum...


date > 10 mac 2012
activity > kenduri kahwin
members > Nadiah,Ain,Umi,Syira,Amalina,Siti and also Dyla..


pheewwwiiiitttt !
wah-2,lame jugak rasenye ta sentuh blog ni..mood berblogging dah berkurangan..hewhew..tapi gagahkan diri jugak na update,ta sanggup biarkan blog ni bersawang..


back to the topic,last saturday dyla and kawan-2 pegi ke majlis perkahwinan abang habsah(our friend)..kami
lah antara tetamu yang awal sampai and kami jugaklah tetamu yang balik lambat..ape-2 pun dyla happy sangatlah sebab boleh jumpe kawan-2 even tak semua..


so,tamau la story panjang-2 mai la tengok gambar-2 yang ade..




kat meja makan pengantin..
kami dah macam adeq-2 pengantin pulakkan...

nie pulak dekat pelamin..
amek kesempatan la posing atas pelamin bila pengantin tade an..hehe
see my baby girl,comeylkan??? hehe

dah puas posing at pelamin then kami posing kat luar pulak...

nie la KEMBAR 8(-1)..
sabariah tade 2 yang jdi (-1)..rindu nak kumpul berlapan..

haa,ni la adeq pengantin lelaki..
with habsah..

bile kami start menggila..
suke sangat gambar ni..edit by SYIRA..


#dye owang da kawen,dyla bile pulakkan..hehe,gatai pulak.. =p


TENKIU ! SUKE? LIKE AND COMMENT :)

4 comments:

CIK MAY said...

cepat la kawen..=p

dyla atsuya said...

wah-2..tamau la kawen agy,mude sgt agy na pikul tnggungjawb..^__^

Sandra Azwan said...

pergi kenduri kahwin memang best!;-)

Nor Nadiah said...

bestnyer kawen..nk kawen jugek..:D

hari ni nad buat blogwalking besar2an.. xtahu la knal nad lagi ke x..:D

http://www.nornadiah.com/2012/04/jom-blogwalking-part-1.html