WELCOME TO MY LOVELY BLOG..have fun travel my blog..do read,do follow..tenkiu..=)

Wednesday, October 26, 2011

SEGMEN:BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

NA JOIN???>KLIK SINI<

oke,kalo na join mesti jawab soalan2 yg dikemukan oleh INCIK BEN...

FIRST:STORY ABOUT MY BLOG...

Blog dyla baru je setahun jagung and dyla still belajar tentang selok belok dalam dunia blog..dalam blog dyla penuh dengan pelbagai story tpi yg paling2 banyak entry pasal CINTA...dyla jugax ada kongsikan serba sedikit toturial..


2nd : KENAPA BERBLOG?


First2 terbukak hati na berblog ni hanya sekadar untuk meluahkan rasa hati..dyla susah nak luahkan rasa hati n apa yg terpendam dekat orang lain so dgn tulis dekat blog jerw yg dapat bantu dyla..bile lama2 berblog timbul rasa nak tambah kawan so dyla try buat entry2 yg dapat menarik minat orang lain..dyla berblog bukan untuk dapatkan populariti tpi untuk dapatkan lebih ramai kawan..tapi sorry la dyla malu sikit na tegur orang yang ta kenal..=)


3rd:IDOLA DALAM DUNIA BLOG..


dyla suka pergi terjah macam2 blog,bile ada yang memikat hati dyla akan follow..

blogger yang paling dyla suka ialah:

>CIK EPAL<
>CIK IRINE NADIA MARCELLO<
>CIK FATIN LIYANA<

dyla suka blog mereka sebab cara  penyampaian mereka best and tuan empunya blog 2 pown cantik belaka..


DONE !!!!!



TENKIU ! SUKE? LIKE AND COMMENT :)

11 comments:

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

hye im follow u. singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

Faz Abas said...

jemput singgah juga ke blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. blog cerita2 pendek jer...

cikpjaz said...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama^^
ayu dh follow
jemput2 la singgah kat blog ayu pula

KiMiE said...

Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :) Kalau ada masa terluang, jom jenguk blog kawan2 lain.

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html