WELCOME TO MY LOVELY BLOG..have fun travel my blog..do read,do follow..tenkiu..=)

Thursday, January 9, 2014

SEGMEN : RAMAIKAN FOLLOWER, RAIKAN UKHWAH

ASSALAMUALAIKUM..

Next segmen yang Dyla join..

JOM TERJAH


Tajuk segmen buat Dyla terpanggil untuk join. 
Harap blog Dyla dapat memberi manfaat kepada blogger lain dan kita dapat sama-sama rapatkan hubungan ukhwah.
so, tunggu apa lagi, jom join and support segmen ni :)
SALAM PERKENALAN BUAT SEMUA ^-^



Nak dapat hadiah yang gempak dan support blogger lain, jom join :



DAN KORANG JOM BANTU DYLA CARI SPONSOR UNTUK MY FIRST GIVEAWAY :)





TENKIU ! SUKE? LIKE AND COMMENT :)

36 comments:

careno said...

Salam kenal... dtg dr segmen yg sama...

Abak's Role said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Nurul Hidayah said...

Salam ukhwah... bw dari segmen yang sama^^ Nurul follow sini :)
http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nurul Faiz said...

singgah dari segmen yg sama..

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

salam perkenalan..

Khir Khalid said...

Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini.. Salam ukhwah.. :)
http://www.khirkhalid.com/2014/01/ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

dyla atsuya said...

thanks for coming.. kunjungan nada akan dibalas :)

dyla atsuya said...

thanks for coming.. kunjungan nada akan dibalas :)

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. Done Follow you.

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama, salam kenal . done follow you. Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Denaa Kiddo said...

Singgah dari segmen sama :)
Follow sini :)
http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Engku Muzahadin said...

Gemawan senja menyapa sepi,
Berkolek sampan kemudi ke hulu;
Berkayuh laju hamba ke mari,
Ke teratak ini singgah dahulu.

s.a.l.a.m.k.e.n.a.l.b.e.r.t.a.l.i.k.a.n.u.k.h.w.a.h

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

ummiaisys said...

salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

AyuInsYiraH said...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Abe Kie said...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Jie Susanos said...

Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Vee Sandi said...

salam ukhwah . dtg dr segmen yg sama .
http://veesandy.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Miss Aida said...

Salam, miss dari segmen yang sama ^^


Salam ukhwah :)


http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Datang ziarah dari segmen yang sama.

Aku Penghibur said...

Selamat bersegmen, all the best ^_^


Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

msredcheesecake said...

dari segmen yg sama... have fun k...

Farhana MN said...

Assalamualaikum..
salam ukhwah
farhana dr segmen yg sama ^^
cantik blog

Mie Jf said...

datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ainloly said...

haii ~ datang dari segmen yang sama :D done follow sini, followback yaa, ain blogger baru =)) thankyou for your followback ^^ :D

from : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Liniey Nor said...

singgah dr segmen yg sama..done follow here :)

Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
follow done.
all the best :)

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ezelovesse7en said...

Singgah dari segmen yang sama.
http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Nanie said...

Singgah dari segmen yang sama... All the best!
http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Muhammad Yunus said...

Assalamualaikum dan salam berkenalan... datang dari segmen yang sama... singgah dan follow... jemput singgah ke blog saya :)

http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

amira solehudin said...

Datang dari segmen yang sama ..
Mira dah follow awak jugak :)
Jemput datang ke blog Mira

http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

salam,,,saya datang dari segmen yang sama,..... =)
Saya dah follow awak....jemput datang dan follow blog saya ye... =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

pjie said...

Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
Salam perkenalan…

Khairul Bariah said...

salam & hai..saya datang dan follow.feel free to hit me back.
http://sweetmemories4u.blogspot.com/

Fiza Rahman said...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Mutiara Subuh said...

assalamualaikum, saya dari segmen yang sama..:) salam ukhwah dari saya...

all the best !!!

Jom blogwalking :)

http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html