WELCOME TO MY LOVELY BLOG..have fun travel my blog..do read,do follow..tenkiu..=)

Tuesday, January 24, 2012

BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI..





ASSALAMUALAIKUM ..
OLAAA EBLIBADI !




u see that TITLE honey !


BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI !


                             BEN ASHAARI


Nampak tak statement yang tersangatlah BERANI MATI !
ni first time dyla join segmen yang abang ben buat,before ni dyla just be silent reader..just dalam minggu ni berani tinggalkan komen,tu pun kalau abg ben perasan la..oke,stop merepek bagai so let's start the story baby !


note >>> mintak ampun mintak maaf la ye abang ben,disebabkan abg ben yang suruh buat entry berani mati ni so dyla buat je la ye..tade niat pun nak lawan blogger terhebat ni..peace ~




BLOG DYLA LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana...







nampak tak perbezaan diantara dua gambar blog tersebut ? oke,mai dyla habaq dengan lebih terang nooo..





 sudah terang lagi la bersuluh,boleh nampakkan dari gambar atas tu yang blog dyla lagi lah tenang..sebabnya blog dyla warna pink,lembut je taw..so bila bukak terus terasa tenang and bahagia gitu.. #oke sila muntah sekarang,amatlah berlebihan..=p berbanding blog abg ben yang warna ape ntah nampak begitu sempit la..bertambah jiwa kacau dehh..huhu

 then u all semua boleh nampakkan yang blog abg ben tersangatlah serabut,almaklum la pakat semua iklan nak disumbatnya,dah jadi famouskan semua iklan nak tumpang..berbanding blog dyla yang agak teratur sedikit dan sedap mata memandang,tak la rimaskan..hehe

 then blog dyla ada lagu..haaa ! kau ada ? kau ada? bukak je terus ada lagu,tenang je taw..

 blog dyla jugak senang je bukak..tekan link terus bukak..tak perlu makan masa..selalunya kalau nak bukak blog abg ben mesti kena tunggu ,al-maklum la blog abg ben msti berat sebab menampung terlampau byk iklan..

 blog dyla banyak tips cinta yang tersangat diperlukan oleh pembaca,then blog dyla jugak ada macam-2 resepi and also ada hasil karya dyla sendiri..then dyla selalu juga bagi entry yang berlambak gambar...tapi sayang kurang mendapat sambutan sebab dyla tidaklah sehebat and segah mcm abang ben..



 and yang paling penting.....  HEADER BLOG NI LAGI COMEL DARI BLOG ABANG BEN !!!! HEHE..over sudah..tapi itulah realiti sebab header dyla boleh bergerak oke,header abg ben juz terpacak gitu je..muahahaha..


dupdapdupdap oke nak buat entry ni..mane taknye terpaksa memperlekehkan blog abg ben yg begitu famous emes tu..mau ta takut,sekali dia hack blog dyla mau nangis tak berlagu..yang penting dyla dah berjaya lakukan misi ini and da berjaya kemukakan 6 sebab kenapa blog dyla lagi best dari blog abang ben..so malam ni atau esok tunggu je la blog mana abang ben pilih..hope blog dyla dapat la menawan hati abg ben..




with full of love >>>  
  
TENKIU ! SUKE? LIKE AND COMMENT :)

13 comments:

:: Cik Nur :: said...

dari segmen yg sama...singgah sini dan follow.. :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-blog-aku-lagi-best.html

dyla atsuya said...

tenkiu hunn..dyla akn trjah blog awk jugax..=)

Yasmin Aris ♥ said...

wow ! sgt berani mati . haha :DD

Clara said...

Waa.. beraninya..

hahha..

direct dr BA ^^

http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

Bella said...

Jalan2 disini...^^

FYA PELANG! said...

mmg blog ni lawo pun :) taniah ! *jelez :P

http://fyapelangi.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

kiz said...

semoga terus best,, keep it up

Mak Usu said...

wowo..terbaikk!
Mak Usu follow sini k..

dyla atsuya said...

tenkiu all...=)

Ain SSB said...

Wahh..statement dia pon hebat2 jugak! hehe. Thank you for komen kat my blog! :)

dyla atsuya said...

wc ain..n tenkiu jgax dtg mai singgah cnie ye..=)

Aynora Nur said...

warna warni bagai pelangi
kelip2 jugak mata nak baca
however, congrats!

meh dtg blog sy,
aynora

dyla atsuya said...

hehe..sje2 na bg mriah ckit entry nie..