WELCOME TO MY LOVELY BLOG..have fun travel my blog..do read,do follow..tenkiu..=)

Friday, February 10, 2012

SEGMEN : "TIADA YANG LAMA,TIADA YANG BARU"

ASSALAMUALAIKUM..
WEEWIT EVERYONE !


Awak-2,Abang Ben kite 2 ada buat segmen baru la..buat kali keduanya Dyla nak join..mai tengok..




                              BEN ASHAARI


ANTARA 5 BUAH BLOG BARU YANG DYLA TAHU >>>


http://mizwaniey21.blogspot.com/


ULASAN >>


Even blog-2 ni baru,tapi tengoklah follower blog dyeowg,gempak tawu..penulisan blog dyeowg pun menarik so wajib dyla baca if ada entry baru..

ANTARA 5 BUAH BLOG LAMA YANG DYLA TAHU >>>


http://www.lyssasecret.com/

http://kupukupukecik.blogspot.com/

http://irinenadia.blogspot.com/

http://fatinsuhana.blogspot.com/

http://honeykoyuki.blogspot.com/



ULASAN >>>


haaaiiiyoooooo..blog mereka ni memang superb kau tawu..wajib bukak and wajib baca even hanya sebagai silent reader ..tengok je ar follower dyeowg memang giler ramai..even entry simple tapi tengok yang komen punya berlambak..jelous u know..but seriously tabik toinxtoinx la dekat dyeowg..and hope sangat blog dyla jdi cam blog dyeowg..



oke ABANG BEN,Dyla dah siap apa yang ABANG BEN nakkan..

bagi yang belum join,mai join cepat before pukul 11 taw..



TENKIU ! SUKE? LIKE AND COMMENT :)

10 comments:

Pamie said...

singgah dari blog abg ben :)

Segmen Ben Ashaari : Tiada Lama, Tiada Baru

Arra Ahmad said...

singgah dari segmen sama..:)

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan dari saya dari segmen yang sama

-pak cek biola-

dyla atsuya said...

tenkiu for coming..blog u alls sdah pown diterjah... =)

Masz Sidek said...

salam kenal...
membalas kunjungan dr segmen yg sama...
n follow sini...

L said...

hehe, yeyey, boleh dapat member blogger baru.. thx sudi kenalkan.=)

jom jenguk2 sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/mudahnya-kau-tingalkan-solat.html

dyla atsuya said...

tenkiu alls..=)

Mish Apple said...

Hai, datang dari blog Uncle Ben.

dyla atsuya said...

hai..=)

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini & follow sini. lucky no 1303. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tiada-lama-tiada-baru.html