WELCOME TO MY LOVELY BLOG..have fun travel my blog..do read,do follow..tenkiu..=)

Monday, February 13, 2012

SEGMEN : BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU...

ASSALAMUALAIKUM


Tengah hari yang agak panas terik ni Dyla nak join segmen yang boleh dikatakan HOT jugak la,mana taknya ABANG BEN punya segmen..
dah makin kerapkan Dyla join segmen anjuran ABANG BEN..
wee~ jangan lengahkan masa mai kita buat entry ni cepat-2

click  banner to join

ANTARA SEBAB KENAPA PERLU DATANG BACA BLOG NI

Blog ni always diupdate dengan tips-tips berguna buat korang semua and blog ni kurangnya entry personal.And u all tak akan rugi if follow blog ni sebab Dyla always pilih follower bertuah secara random untuk diberi penghargaan,even hadiahnya hanyalah topup.Contohnya semalam dyla ada pilih 3 BLOG BERTUAH,juz ta promote blog mereka je lagi..Anda juga takkan menyesal kalau always singgah untuk baca entry-entry yang ada..



 ANTARA BUKTI ENTRY-ENTRY MENARIK


TIPS BLOGGING ::::


> TIPS NA POPULAR DALAM DUNIA BLOGGING <
SEBAB KENAPA ANDA PERLU JADI SEORANG BLOGGER
KERENAH FOLLOWER

TIPS CINTA ::::


>AYAT PEREMPUAN YANG DIBENCI LELAKI<
>AYAT LELAKI YANG DIBENCI PEREMPUAN <
>SEBAB KENAPA ANDA PERLU TINGGALKAN GF ANDA <
TIPS CINTA YANG LAIN >CLICK HERE <

KARYA DYLA BUAT ANDA :::


>TIKA GEMERSIK CINTA BERLAGU<
>KESUCIAN CINTAMU<

RESEPI DAPUR ::
>CLICK HERE<


Dah banyak sangat Dyla bagi bukti dekat u alls..tapi kebanyakkan entry dyla tidaklah mendapat sambutan sangat sebab yang datang terjah pun hanya sedikit..

oke la tu,mana-mana yang belum join mai join cepat before pukul 10 malam taw..


ikhlas dari hati :::



TENKIU ! SUKE? LIKE AND COMMENT :)

14 comments:

Mr.Clive said...

sy dtg ke sini sebab ade link awak kat blog ben.kire berkesan la tu eh! heheh XD

dyla atsuya said...

Dri blog abg ben je pown kalo na dpt pngunjung yg rmai..btw,tenkiu for comming

Natasya Naslin said...

assalam .. hye gorgeous =)

follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

Pka Rahim said...

hi! singgah dari blog abg ben :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Diera Tekikushika said...

hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Manyak betul bukti die.. bookmarked.. bole baca semua.. :)

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

gadish_bengang said...

follow dari segmen BA . .
singgah lha blog kite pulak . .

http://gadisbengang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

dyla atsuya said...

tenkiu all..dtg trjah blo u all da..=)

hafizaiman95 @ fizs said...

Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

ZaroL said...

Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

Sama lah segmen kita kt BA !
Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

Jom tgk entry sy pulak blog sy pula.
www.pelangianoy.blogspot.com

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu
Datang dari segmen yang sama.Hari ni last jejak balas kengkawan.

Jemput singgah sini

azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)